kuva2 kuva3 kuva4 kuva1

Esittely

Henna Korhonen

Olen helsinkiläinen Pilates -ohjaaja ja treenannut lajia itse vuodesta 2004 lähtien. Olen käynyt vuoden kestävän laajan pilatesohjaajakoulutuksen Somatic Studiossa, joka on Suomen johtava somaattiseen harjoitteluun erikoistunut yritys. Valmistuin kesällä 2010. Koulutus sisältää sekä Somatic Pilates -ohjaajakoulutuksen että Somatic Stretching -koulutuksen. Pääkouluttajana toimi fysioterapeutti, pilatesohjaaja ja -kouluttaja Jarmo Ahonen. Keväällä 2013 valmistuin myös Pilates -laiteohjaajaksi. Valmistumiseni jälkeen olen käynyt useampia lyhyempiä lisäkoulutuksia. Keväällä 2016 osallistuin jälleen laajempaan koulutuskokonaisuuteen: kansainvälisen Stott Pilates -metodin Intensive Mat Plus -ohjelmaan.

Kouluttaudun säännöllisesti ja näin ohjaukseni on aina ajantasalla ja asiantuntevaa. Olen Suomen Pilatesyhdistyksen jäsen.

Olen myös käynyt Spiral Stabilization -menetelmän peruskoulutukset I (2014) ja II (2015), ja Askel Internationalin Modern Nordic Walking Trainer -koulutuksen (2014) sekä Spiral Stabilization -menetelmän kehittäjän Richard Smisekin jatkokoulutuksen (2015). Keväällä 2016 osallistuin uudestaan Richard Smisekin jatkokoulutukseen.

Lisäksi olen koulutukseltani tanssinopettaja (AMK) (tanssikasvatus, nykytanssi, jazztanssi ja baletti) sekä FM (ranskalainen filologia).